Mesaj

Martin Bottesch: "Susțin cu încredere candidatura lui Gabriel Tischer la președinția Consiliului Județean Sibiu".

Perioada 2004 -2012 a fost prielnică dezvoltării județului Sibiu, dată fiind colaborarea dintre Consiliul Județean și Primăria Municipiului Sibiu, care a făcut posibilă realizarea unor proiecte de anvergură. Unul dintre ele a fost modernizarea Aeroportului Internațional Sibiu, care a devenit, în timp, un motor important al economiei locale și județene. Vechiul aeroport s-a transformat într-o adevărată poartă spre Europa modernă. Împreună cu actualul președinte al țării, dl. Klaus Werner Iohannis, pe atunci primarul municipiului Sibiu, am făcut o echipă eficientă. Sloganul nostru "Echipa merge mai departe!" îl transmitem generației care urmează.

E momentul ca la Sibiu să se lucreze, din nou, #împreună, într-o puternică echipă care să ducă mai departe spiritul de solidaritate și devotamentul față de comunitatea sibiană. Candidatura colegului nostru, dl. Gabriel Tischer, a fost îmbrățișată de toți membrii Forumului, cu credința în calitatea "lucrului bine făcut", în conformitate cu tradiția noastră. Îl cunosc de mulți ani și am apreciat întotdeauna onestitatea, seriozitatea și integritatea sa. Prin proiectele derulate pänä acum, dl. Gabriel Tischer a dovedit cä este un bun profesionist, cu o minte deschisä, un om pentru care responsabilitatea, perseverența și peformanța sunt valori reale, inalienabile. Acestea sunt, de altfel, și valorile pe care Forumul Democrat al Germanilor din Romänia le-a promovat întotdeauna în modul de a face administrație publică în România.

Sunt alături de el și o să îl sprijin cu experiența mea în această competiție electorală. Județul nostru are toate premisele istorice, culturale, economice și sociale pentru a ocupa un loc de frunte pe plan național. Sunt convins că împreună cu d-na Astrid Fodor și alături de candidatul pentru primăria orașului Cisnădie, dl. Robert Krafft, dl. Gabriel Tischer va reuși să împlinească visurile unui Sibiu occidental, cu o administrație modernă și mari proiecte spre binele județului.

Martin Bottesch
președinte al Consiliului Județean Sibiu în perioada 2004 - 2012

Trimite mesaj

 

Consiliul Județean merită un manager profesionist,
care să rezolve problemele în interesul cetățenilor - Paul Porr, Președintele FDGR